Тег­ли­ха жре­бия за зим­ния тур­нир, ще има вход­ни би­ле­ти по 1 лев

Публикувано на чт, 8 ян. 2015
320 четения

Жре­би­ят за зим­ния тур­нир по фут­бол в ДКС “Ва­сил Лев­с­ки” бе тег­лен в при­със­т­ви­е­то на пред­с­та­ви­те­ли на 32-ата учас­т­ва­щи от­бо­ри. Те бя­ха раз­п­ре­де­ле­ни в осем гру­пи по 4 ти­ма, пър­ви­те два от ко­и­то про­дъл­жа­ват във фа­за­та на ели­ми­на­ци­и­те.
На тег­ле­не­то на жре­бия при­със­т­ва и но­ва­та ди­рек­тор­ка на ДКС “Ва­сил Лев­с­ки” Та­ня Ди­мит­ро­ва, ко­я­то обя­ви пред учас­т­ни­ци­те, че ве­че ще има вход­ни би­ле­ти от по 1 лев на ден за зри­те­ли­те на тур­ни­ра. Тя опо­вес­ти, че за­ла­та ще бъ­де отоп­ле­на и пре­дуп­ре­ди да не се вна­ся ал­ко­хол от пуб­ли­ка­та в за­ла­та.
Та­ня Ди­мит­ро­ва обя­ви, че би­ле­ти тряб­ва да си ку­пу­ват до­ри фут­бо­лис­ти­те на всич­ки от­бо­ри в де­ня на ма­чо­ве­те из­вън ча­со­ве­те, в ко­и­то иг­рае тех­ни­ят тим. При­със­т­ва­щи­те ре­а­ги­ра­ха, ко­и­то при­пом­ни­ха, че в дъл­го­го­диш­на­та ис­то­рия на тур­ни­ра до­се­га ни­ко­га не е има­ло вход­ни би­ле­ти. В край­на смет­ка се стиг­на до спо­ра­зу­ме­ни­е­то по­не фут­бо­лис­ти­те да мо­гат в де­ня на тех­ни­те сре­щи да гле­дат без­п­лат­но ма­чо­ве­те.
Пред­се­да­те­лят на Зо­нал­ния съ­вет на БФС Три­фон Ива­нов по­же­ла ус­пех на учас­т­ва­щи­те ти­мо­ве. Ше­фът на мес­т­на­та Съ­дийс­ка ко­ми­сия Пе­тър Пет­ров обя­ви важ­на но­вост – ма­чо­ве­те най-ве­ро­ят­но ще бъ­дат с но­ви­те топ­ки за фут­зал, ко­и­то са меж­ду­на­род­ни, и ра­зяс­ни пра­ви­ло­то за шпа­га­ти­те, заб­ра­не­ни в иг­ро­ви си­ту­а­ции при про­ти­во­дейс­т­вие на съ­пер­ник.
Пред­с­та­ви­те­ли­те на клу­бо­ве­те пред­ло­жи­ха щом ще се иг­рае с топ­ки за фут­зал, тъ­чът да се из­пъл­ня­ва с крак, ко­е­то ве­ро­ят­но ще бъ­де при­е­то. Сек­ре­та­рят Игор Бакьов при­пом­ни пра­ви­ла­та и опо­вес­ти, че за удар без топ­ка все­ки фут­бо­лист, кой­то се със­те­за­ва в ма­чо­ве под еги­да­та на ЗС на БФС, до­пъл­ни­тел­но ще бъ­де на­ка­зан от Дис­цип­ли­нар­на­та ко­ми­сия към Зо­нал­ния съ­вет. При опит за са­мо­раз­п­ра­ва от­бо­ри­те ще бъ­дат ва­де­ни от тур­ни­ра, до­ба­ви ше­фът на Дис­цип­ли­нар­на­та ко­ми­сия Или­ян Не­дев.
Най-го­лям ин­те­рес пре­диз­ви­ка са­мо­то тег­ле­не на жре­бия, кой­то съб­ра ин­те­рес­ни от­бо­ри в гру­пи­те. Нас­то­я­щи­ят шам­пи­он “Им­пулс” (ГО) по­пад­на в гру­па “Г” за­ед­но с “Ам­фо­ра” (Дра­га­но­во), “Сен­за­ция” и “БГ тийм”, пре­диш­ни­ят пър­ве­нец “Лайтс” (ВТ) пък е в гру­па “З” с от­бо­ри­те на “Па­па­до­пу­ло”, “Тре­мол” и “То­ти транс”. Свой от­бор има и Фен­к­луб “Етър”, кой­то се пад­на в гру­па с “До­лап­чи­е­ви”, “Ку­ца­ров спорт” и “Вол­т­рон”.
Над­п­ре­ва­ра­та стар­ти­ра на 12 яну­а­ри от 17 ч.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ
сн. ав­то­рът

loading...
Пътни строежи - Велико Търново