Стефан Трайков се завърна в “Академик” (Свищов)

Публикувано на вт, 19 ян. 2021
147 четения

Опитният халф Стефан Трайков се раздели с отбора на “Янтра” (Полски Тръмбеш) и се завръща в родния си клуб “Академик” (Свищов). Любопитно е, че точно преди година по същото време полузащитникът извървя обратния път. Тогава той бе освободен от поста старши треньор на “студентите” и облече екипа на “Янтра”. Сега се връща в “Академик”, където ще играе под ръководството на настоящия наставник Боби Борисов.
Спортно-техническото ръководство на тръмбешкия клуб реагира веднага и привлече Красен Славчев. Бившият капитан на “Локомотив” (ГО) игра през последните години за “Павликени”, където бе основен футболист.
“Янтра” започна предсезонната си подготовка в началото на миналата седмица. Първата контролна среща е насрочена за 20 януари с дублиращия тим на “Етър”. Три дни по-късно е предвидена проверка с “Левски-2007” (Левски). На 30-и тръмбешчани ще играят с “Вихър” (Славяново), а на 3 февруари – срещу 17-годишните юноши на “Етър”. На 6 февруари съперник на “Янтра” е “Трявна”, а на 13 февруари проверките приключват срещу “Севлиево”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново