Стефан Петков взе приза за Спортист №1 на Свищов

Публикувано на чт, 27 ян. 2022
134 четения

Каратистът от “Алеко” (Св) Стефан Петков получи наградата за Спортист № 1 на Свищов за 2021 г. на официална церемония. Както вече писахме, той спечели анкетата на Община Свищов, която отличи най-добрите спортисти през изтеклата година. Петков е участник в световно първенство в Дубай и европейско в Хърватия, с пето място на балканското първенство, шампион и носител на националната купа.
Наградата му бе връчена от кмета на Свищов д-р Генчо Генчев, който приветства както победителя, така и всички спортисти и техните треньори в залата.
На второ място се класираха двама състезатели: Едмон Белчев – състезател на СК “Джудо спорт”, и Никола Янков – състезател на карате клуб “Академик”, а трети е Борислав Борисов от “Олимпия” (Морава).
На церемонията бяха връчени награди в още три категории: “Отбор на 2021 г.” на отбора по хокей на трева и “Лато” (12 г.), “Треньор на 2021 г.” на Николай Марков и Ангел Ангелов, както и на най-перспективните спортисти за 2021 г.
Стефан Петков изрази своята радост от признанието, което е получил, и сподели, че наградата е изключително ценна за него. Той приветства и всички останали спортисти, които въпреки пандемията успяват да намират начини да тренират и да защитават достойно името на Свищов.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново