Силно представяне на най-малките ни гимнастички за купа “Плевен”

Публикувано на пт, 29 май 2015
903 четения

С 29 гимнастички, подготвени с индивидуални и ансамблови съчетания, се представи “Етър Елит” в традициционния турнир по художествена гимнастика за купа “Плевен”. В състезанието взеха участие 170 деца от 9 клуба.
Най-малките търновски грации, включени към спечеления от клуба проект към ММС по програма “Децата и спортния клуб”,се представиха блестящо и завоюваха много отличия и медали.
Всички състезателки се окичиха с медали, отборно етърки са първи и донесоха купата в старата столица. На второ място на почетната стълбичка се качиха Далия Лещакова (р. 2009 г.), Гергана Данаилова (р. 2007 г.) и Йоана Дончева (р. 2005 г.). На трето място завършиха Кармен Стефанова (р. 2008 г.), Дария Кулова (р. 2007 г.) и Гаяне Погосян (р. 2006 г.).
“Доволна съм от децата и треньорките на клуба. Индивидуалните съчетания бяха изиграни с много старание и чувство. Ансамблите в различните възрасти се представиха добре, но направиха грешки, които трябва да се изчистят до държавното първенство, което ще се проведе в началото на юли. Забелязаха се нови надежди и попълнения в клуба”, каза председателят на клуба Антоанета Ганчева.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново