Северозападната “В” група стартира на 16 август

Публикувано на пн, 29 юни 2015
194 четения

Северозападната “В” група ще започне на 16 август, като твърде вероятно ще е от 16 отбора. Ръководството на ЗС ще събере представителите на тимовете в началото на август на съвещание, на което ще бъдат уточнени всички подробности. Непосредствено след това ще се проведе заседание на Зоналния съвет, в който влизат и шефовете на областните футболни централи.За 8 август е насрочен семинарът на съдиите и делегатите, които обслужват първенството в третия ешалон.
Участието си в Северозападната “В” група продължават “Етър”, “Академик” (Свищов), “Бдин” (Видин), “Левски 2007”, “Павликени”, “Янтра” (Габрово), “Ботев” (Козлодуй), “Ком” (Берковица), “Ювентус” (Малчика), “Ботев” (Луковит), “Партизан” (Червен бряг). Съставът се допълва от изпадналия от втора дивизия “Ботев” (Враца). Сред спряганите нови попълнения са “Кариана” (Ерден), “Вихър” (Славяново), “Трявна” и Севлиево, но не са изключени промени, като точният състав на групата ще стане ясен в началото на август, съобщиха от Зоналния съвет на БФС.
Жребият за “А” група за сезон 2015-2016 пък ще се тегли във вторник, 30 юни, от 11:00 часа в сградата на Българския футболен съюз на столичната ул. “Цар Иван-Асен II” 26, предава официалният сайт на БФС. Половин час по-късно ще се проведе и жребият за “Б” група.
Елитната ни дивизия ще бъде от 10 отбора, които ще се състезават в 4 мача помежду си в 36 кръга и без плейофи. “Б” група е съставена от 16 отбора.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново