Сагата с “Етър” е към своя край, Сашо Ангелов напусна

Публикувано на чт, 11 авг. 2016
455 четения

Сашо Ангелов подаде оставка като старши треньор на “Етър” и сложи край на сагата, оформила се около треньорския пост в клуба. След изненадващото напускане на Ферарио Спасов едва седмица преди старта на етърци в професионалния футбол, клубът назначи за негов наследник на поста Сашо Ангелов. Феновете обаче скочиха срещу назначението му заради негови изявления по повод на “Етър” в Г. Оряховица преди време и категорично му поискаха оставката на първия мач в Банско.
Двубоят се оказа и единствен за Ангелов. В понеделник тренировката бе отменена, а във вторник първото за седмицата занимание бе водено от помощниците му Илиян Киряков и Калоян Чакъров. Вчера стана ясно, че той все пак напуска. “При създалата се ситуация не мога да бъда старши треньор на “Етър” и вече съм се оттеглил”, заяви Сашо Ангелов (на стр. 10).
Новината бе потвърдена и от президента на клуба Александър Нанков, който междувременно бе заявил подкрепата си за Сашо Ангелов. Засега тренировките ще се водят от помощниците му Илиян Киряков и Калоян Чакъров. В събота “Етър” ще играе първия си домакински мач – от 18:00 ч. “виолетовите” приемат “Левски” (Карлово). Агитката обеща пълна подкрепа за отбора през сезона във Втора професионална лига.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново