Разпуснаха ОФК “Павликени” до края на януари

Публикувано на ср, 9 Дек. 2020
88 четения

До края на януари ще почиват футболистите на ОФК “Павликени”, съобщи старши треньорът Димитър Тодоров. В четвъртък той събра възпитаниците си за последно тази есен. Състезателите си взеха заработеното и се прибраха по домовете си. Отборът финишира есента на осма позиция с актив от 28 точки от 8 победи, 4 ремита и 5 загуби. Головата разлика на павликенчани е 21:13. Защитата на тима и вратарите Венци Димитров и Ивайло Петков са се представили много силно, само есенният първенец “Левски-Лом 2020” е получил по- малко попадения – 5.
“Отборите в групата като цяло са равностойни, с малки разлики в класите. Като изключим тимовете от Видин и Трявна, всеки от останалите може да победи всеки. Ние сме на три точки от шестицата и мисля, че напролет можем да ги наваксаме. Толкова изравнени сили в нашата група до сега не е имало, така че предстоят много оспорвани мачове. Тук е важна ролята на съдийството, защото при равностойни отбори едно-две обратни решения накланят везните в едната посока. Ние не искаме да ни помагат реферите, но нека и да не ни ощетяват”, коментира Димитър Тодоров.
През зимната пауза той ще се опита да привлече 2-3 опитни футболисти, тъй като има кадрови проблеми. “Срещу “Етър” в групата бяха 13 футболисти, срещу “Вихър” (Славяново) – 12, срещу “Янтра” (П. Тръмбеш) – 11. Имаме нужда от попълнения, надявам се да ги вземем. Благодарение на кмета инж. Манолов и ръководството на клуба при нас нещата са коректни във финансово отношение, осигурени са условия за подготовка”, завърши Димитър Тодоров.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново