По 5.2 го­ла сред­но на мач до­се­га в зим­ния тур­нир

Публикувано на вт, 20 ян. 2015
232 четения

Об­що 104 го­ла пад­на­ха в 20-те ма­ча през пър­ва­та сед­ми­ца на зим­ния тур­нир по фут­бол в ДКС “Ва­сил Лев­с­ки”. То­ва пра­ви сред­но по 5.2 го­ла на мач, ко­е­то е доб­ра ре­зул­тат­ност, въп­ре­ки но­ва­та топ­ка за фут­зал.
Най-мно­го по­па­де­ния са пад­на­ли в пе­тък – 23, а най-мал­ко в чет­вър­тък – 19. От­бо­рът на “Ив ко­мерс” е най-ре­зул­тат­ни­ят тим до мо­мен­та в над­п­ре­ва­ра­та. Фут­бо­лис­ти­те му взе­ха две по­бе­ди с по 9:2, ко­е­то не са­мо ги из­ве­де на пър­во­то мяс­то в гру­па “В”, но и са на­че­ло по ре­зул­тат­ност с вка­ра­ни­те 18 го­ла. Мно­го ре­зул­тат­ни по­бе­ди за­пи­са­ха съ­що със­та­ви­те на “Ян­т­ра” (Дра­га­но­во), раз­бил с 8:1 “Чер­ве­ни­те дя­во­ли”, и “Па­па­до­пу­лу”, уда­рил с 8:2 “То­ти транс”.
Сред гол­майс­то­ри­те до мо­мен­та убе­ди­тел­но во­ди на­па­да­те­лят на “Ив ко­мерс” Кра­сен Слав­чев с 11 по­па­де­ния (пет в пър­вия и шест във вто­рия мач).
От­бо­рът с най-здра­ва за­щи­та пък е ми­на­ло­го­диш­ни­ят пър­ве­нец “Им­пулс” (ГО), кой­то още не е до­пус­нал гол във вра­та­та си.
Сно­щи за­поч­на­ха дву­бо­и­те от вто­ра­та сед­ми­ца на тур­ни­ра, ка­то но­во­то е, че ве­че (с из­к­лю­че­ние на ут­реш­ния ден) ще се иг­ра­ят по 5 ма­ча на ве­чер – от 17 до 22 ч., ка­то сре­щи ще има и в съ­бо­та.
Днес от 17 ч. “Ам­фо­ра” и “Им­пулс” из­ли­зат в ди­рек­тен мач за пър­во­то мяс­то в гру­па “Г”. “Те­о­на бар” иг­рае с “Ян­т­ра” (Дра­га­но­во), а “Ад­ми­рал Бро­кер” – сре­щу “Ви­со­ко нап­ре­же­ние”. В гру­па “А” от 20 ч. “Ев­ро­лукс” и “Шар­ков ин­ком” ще го­нят сво­и­те шан­со­ве за вто­ро­то мяс­то, а де­бю­тан­тът “Фен клуб Етър” ще тър­си сре­щу “Ку­ца­ров спорт” от 21 ч. вто­ра по­бе­да, ко­я­то би му оси­гу­ри­ла мяс­то в ели­ми­на­ци­он­на­та фа­за.
Ана­то­ли ПЕТ­РОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново