Петко Петков: “Победата беше много важна за нас!”

Публикувано на ср, 4 мар. 2020
134 четения

“Бяхме по-добрият отбор на терена. Трябва да отчетем и че мачът се разви много добре за нас – с първите три удара вкарахме три гола, което разстрои играта на домакините. Доволен съм от играчите, че до голяма степен се справихме и в защита. Разбира се, винаги има и какво да се желае, но победата беше много важна за нас!
Важното е, че създаваме голови положения. С “Берое” не успяхме, но днес вкарахме още първите си три.
Не бива да летим в облаците. Тези три точки бяха много важни за нас. Следващият ни съперник “Арда” разполага с финансови средства и направи солидна селекция. Това че не спечели първите си два мача, не означава, че няма класа. Има още много мачове, тепърва първенството ще се раздели на две половини, до последно ще има напрежение.”
Яни Пехливанов:
Яни Пехливанов бе избран за Играч на мача – халфът се отчете с гол и голова асистенция за победата над “Витоша” с 6:2 и оглави класацията, следван от Александър Дюлгеров и Милчо Ангелов.
“Просто си вкарахме всички положения и това е. Днес се получаваше всичко в атака и всички удари влязоха. Надявам се срещу “Арда” да продължим успешната серия и да се поздравим отново с победа, да дойдат повече фенове да ни подкрепят! Има още много мачове, битката ще е до последно.”
Александър Дюлгеров:
“Важна победа за нас! Както “Витоша” казваха, че за тях мачът е едва ли не на живот и смърт, така и за нас беше доста важен. Радвам се, че победихме, и то толкова изразително и убедително. 6:2 – аз не си спомням да сме вкарвали повече от три гола… Така че за нас това е един добър резултат и се надявам да ни даде самочувствие за следващите мачове.
Надявам се да вървим във възходяща линия, поне резултатите го показват. Да започнем да побеждаваме, а не да играем за равни. Нашите точки са нужни и целта ни е оставане в “А” група. Очаква ни тежък мач срещу “Арда”. Аз и днес очаквах да е тежък, въпреки че не стана така. Трябва да бъдем концентрирани и да изпълняваме задачите на треньора и защо да не се поздравим с победа и срещу “Арда”!

loading...
Пътни строежи - Велико Търново