ОФК “Павликени” направи най-добрия си сезон от години

Публикувано на пт, 17 юни 2016
155 четения

Най-силния си сезон от дълго време направи ОФК “Павликени”. Тимът почти до края заемаше призовото четвърто място и чак след двубоите срещу лидерите “Етър” и “Ботев” (Вр) в края отстъпи на шестата позиция.
“Заслужавахме четвъртото място. Съжалявам, че в края не го запазихме поради кадрови проблеми и отпускане, но и шестото е добро постижение. През пролетта не можахме да ползваме контузените Николай Андреев и Димитър Димитров, които бяха конкуренция на Димитър Кушев в атаката”, коментира треньорът Милен Петков.
Той е доволен, че тимът спечели точки не само на свой, но и на чужд терен, като смята, че дори “Павликени” е пропуснал да бъде още по-убедителен в гостуванията си. Таранът Димитър Кушев с 18 попадения стана втори в класирането на голмайсторите в групата. Наставникът е доволен и от играта на младите Димитър Цонев, Цветомир Додуров и Калоян Калчев, както и на Чешмеджиев и Калоян Киров.
Милен Петков със сигурност остава начело на “Павликени” и през следващия сезон, като вече е разговарял с ръководството и са уточнени целите. Отборът започва подготовка 40 дни преди началото на първенството. “Ще се постараем да направим добра селекция и да вземе нужните ни за конкретни постове футболисти. Тук трябва да благодаря на кмета на Общината и на управителния съвет на клуба за стабилността, която ни осигуряват. Всички договорени възнаграждения се изплащат коректно в определените срокове и затова доста футболисти искат да играят при нас. Това ме прави оптимист и мисля, че ще можем да вземем качествени играчи”, допълни Милен Петков.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново