Иван Пенев последва Почански в “Берое”, “Локомотив” с попълнение от ЦСКА

Публикувано на чт, 16 юни 2016
426 четения

Защитникът на “Локомотив” (ГО) Иван Пенев е заминал на проби в елитния “Берое”. Бранителят бе основен играч на локомотивци, а есента вкара победния гол при елиминирането на шампиона “Лудогорец” за Купата на България.
23-годишният бранител ще опита да впечатли треньора на беройци Александър Димитров и да подпише договор със старозагорци. Пенев вече премина медицински изследвания и се включи в първото занимание на “Берое” за новия сезон.
Ако бъде одобрен, защитникът ще бъде второ попълнение за “Берое” от “Локомотив” (Горна Оряховица). Преди това договор с тима подписа халфът Ерик Почански.
В същото време новият старши треньор Ангел Червенков работи по селекцията. Освободеният от ЦСКА защитник Николай Дичев според столичните медии е подписал вече договор с новака в елита “Локомотив” (ГО). Роденият на 19 септември 1992 г. Дичев премина в ЦСКА от Банско през зимата, но не се наложи в първия състав.
Началото на подготовката на локомотивци е на 20 юни. В щаба на Ангел Червенков се очаква да влязат неговият син Даниел, който ще отговаря за тренировъчния процес. Професор Марин Гъдев ще помага за кондиционната подготовка на играчите, търси се треньор на вратарите.
Отборът се събира на 20 юни, а в момента освен върху селекцията шефовете и новият треньор работят и върху двата предвидени лагера преди старта на шампионата – в Дряново или Трявна. Първата контрола за “Локомотив” ще бъде на 6 юли срещу “Нефтохимик”.
Анатоли ПЕТРОВ
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново