ОФК “Павликени” бе на крачка от ремито в Габрово

Публикувано на вт, 28 апр. 2015
490 четения

Три минути лишиха ОФК “Павликени” от точка в Габрово при гостуването на “Янтра”. Мачът премина през обрати, като домакините поведоха с 2:0, павликенчани изравниха, но в 87-ата минута инкасираха трети фатален гол.
До средата на първата част играта беше равностойна. Гостите първи имаха възможност да поведат, но Светлин Стоянов от непосредствена близост стреля над вратата. Секунди по-късно “Янтра” излезе напред с попадение на Мирослав Косев. Халфът на домакините направи самостоятелна акция и стреля технично покрай вратаря за 1:0. В 31-та минута Косев изработи и пряк свободен удар на удобна позиция пред границата на наказателното поле. Пламен Кожухаров изпълни добре фаула и въпреки че Мирослав Киров успя да стигне до топката, тя все пак се оплете в мрежата му за 2:0. След почивката павликенчани се вдигнаха и набързо изравниха. След две безобразни грешки в защита на домакините в рамките на по-малко от минута таранът Димитър Кушев реализира два бързи гола за 2:2.
Веднага след изравняването обаче Димитър Димитров си заработи втори жълт картон за нарушение в центъра, което спря устрема на “Павликени” и остави гостите с човек по-малко на терена в 73-ата минута.
“Янтра” дочака своя момент и три минути преди края реализира победно попадение. След центриране от ъглов Ивайло Иванов свали топката с глава и Мартин Ангелов с удар от точката за изпълнение на дузпа опъна мрежата за 3:2.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново