Митко Божанов затвърди квалификацията си на семинар

Публикувано на ср, 12 сеп. 2018
106 четения

Българската карате киокушин федерация (БККФ) събра на семинар съдиите от страната. Обучението се проведе в курортен комплекс “Златни пясъци” от 7 до 9 септември. В този курс от изключително високо ниво участва и сенпай Митко Божанов – съдия по киокушин карате и треньор в Спортен карате клуб “Академик” (Свищов) и Спортен карате клуб “Дунав” (Белене).
Под ръководството на вещи ментори, на съдийския колектив на БККФ бяха припомнени основни правила за вземане на правилни решения на състезателното татами. Тема на разискване бяха и предстоящите мероприятия от държавния и международния спортен календар по киокушин карате.
За възпитаниците на треньора от градовете Свищов и Белене предстоят състезания през октомври за всички възрастови групи: в Ямбол на 6-и октомври за мъже, жени, юноши и девойки, в Стара Загора на 13-и октомври за деца до 8 г. и за деца до 10 г., в Нови пазар на 14-и октомври за деца до 12 г. и за деца до 14 г.
За месец ноември е насрочен международен турнир за купа “Шумен”, а през последния месец от годината страната ни ще е домакин на Европейско първенство за мъже, жени и на Световно за каратисти на възраст между 12 и 17 години.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново