MAX Sport ще зарадва феновете с нова визия и ново студио за финалите на АТP в Лондон

Публикувано на пт, 20 Ное. 2020
71 четения

Спортните канали на А1 представят новата си визуална идентичност и студио oт 11:00 на 22 ноември в пряко предаване по MAX Sport 1

Съвсем различен MAX Sport ще гледат любителите на спорта от 22 ноември. На тази дата телевизионните канали на А1 официално ще бъдат с изцяло обновена идентичност. Тя следва последните тенденции както за графика на ТВ канали, така и за адаптивност при гледане на различни Multiscreen устройства. От MAX Sport могат да се похвалят и с ново и модерно студио, което ще повиши качеството на локалната телевизионна продукция. В него зрителите ще видят и иновативен touch-screen дисплей, с помощта на който гости и коментатори ще разглеждат най-интересните събития, случили се на терена. Промяната се случва точно навреме за финалите на най-големия тенис турнир ATP Nitto Finals в Лондон.

Новият облик на MAX Sport е още една крачка от развитието на каналите през последните 4 години, които обогатиха своето спортно съдържание с топ първенства от света. В света на футбола MAX Sport излъчва испанската LaLiga, италианската Serie A, холандската Eredivisiе, купата на Франция и мачовете в вторник от UEFA Шампионска лига, включително финала на турнира. Телевизионните канали излъчват всичко най-интересно от АТP, истинските битки в UFC, най-силните баскетболни турнири на Стария континент, състезанията в NASCAR, Moto GP и много други.

„Обновяването на MAX Sport e продиктувано от желанието на А1 да продължава да развива тези канали като най-доброто място за гледане на спорт в родния ефир.“ – обясни Симеон Донев, старши директор „Маркетинг“ в А1 България. „Инвестицията ни в новото студио и облика на каналите е доказателство, че спазваме обещанието си за най-високо качество пред спортните фенове у нас.“ – допълни той.

Важен акцент в ребрандирания MAX Sport e новото студио, което е значително по-просторно от старото. Това ще позволи създаването на по-качествена телевизионна продукция и ще открие нови възможности за усъвършенстване на преживяването по време на студийните програми. От телевизията подготвят и допълнителна високотехнологична изненада, с която анализът на случващото се на терена ще бъде още по-впечатляващ за зрителите. Става дума за новата интерактивна видеостена, която е най-съвременната в българските медии към момента.

Ребрандиране предстои и за сайта maxsport.live, както и приложението за следене на спортни резултати на живо MAX Score. Двете дигитални платформи на MAX Sport ще останат напълно безплатни и достъпни за всички, без значение дали са абонати на спортните канали или не.

А1, част от A1 Group, е водещ доставчик на дигитални услуги и телекомуникационни решения в България. Компанията предоставя мобилни и фиксирани услуги, високоскоростен интернет, интерактивна, цифрова и сателитна телевизия, включително четири собствени спортни канала с марката MAX Sport, платежни услуги, cloud и IoT решения на близо 5 милиона клиенти. През 2019 г. A1 България отчита приходи от 486,2 млн. евро, а сравнимата EBITDA e 179,4 млн. евро.

A1 Group е водещ телекомуникационен доставчик в Централна и Източна Европа с повече от 25 млн. клиенти. A1 Group оперира в седем държави: Австрия, България, Беларус, Хърватия, Словения, Северна Македония (А1) и Сърбия (Vip mobile). Приходите на A1 Group за 2019 година са 4,57 милиарда евро, а сравнимата EBITDA e 1,56 милиарда евро. Портфолиото на A1 Group включва гласова телефония, високоскоростен интернет и мултимедийни услуги, както и решения в областта на високите технологии, преноса на данни и онлайн разплащанията. Групата разполага със стабилен акционер в лицето на Amйrica Mуvil – един от най-големите телекомуникационни доставчици в света.

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново