Красен Славчев напусна “Локо” (ГО)

Публикувано на пт, 28 мар. 2014
285 четения

Бившият капитан на “Локомотив” (ГО) Красен Славчев си е тръгнал от клуба по собствено желание. Това се е случило непосредствено след домакинската загуба на отбора от “Локомотив” (Мездра) с 0:3. Президентът на “Локомотив” Бончо Генчев потвърди, макар и неохотно, информацията. Пред клубния шеф футболистът изтъкнал лични причини за решението си. Според запознати обаче Красен Славчев не овладял емоциите си при смяната си в края на мача. Самият футболист и наставникът Ценко Гавазов не бяха открити за коментар. Още при назначението си новият треньор даде да се разбере, че няма да прави компромиси с дисциплината.
“Локомотив” приема в неделя от 17:00 ч. състава на “Ситомир” (Никопол) с амбиции за поредна победа след успеха в Севлиево и за реванш пред публиката си за поражението от “Локо” (Мз). От клуба обявиха, че високите цели пред отбора остават и ще бъдат преследвани докрай.
Третият отбор от нашия регион – ОФК “Павликени”, приема в Лесичери тима на “Видима-Раковски” (Севлиево). Зоналният съвет на БФС изгледа видеозапис на мача на павликенчани в Мездра, след който гостите се жалваха от три неотсъдени дузпи и пуснаха жалба срещу съдийството. “Гледахме записа, от трите претенции за дузпи на “Павликени” основание имат само в едната. Съдийските грешки обаче също са част от играта. Няма основание да бъде преиграван мачът”, коментира Георги Велинов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново