Иван Вутов: “Трябваше да спечелим”

Публикувано на пн, 24 юли 2017
78 четения

“Започваме двата мача плахо и неуверено, може би се дължи на началото на сезона. Но радващото е, че във вторите полувремена влизаме много силно и ободрено. Това означава, че отборът физически е много добре. Стояхме много добре, изпуснахме много положения. Загубихме две точки от този мач. Радвам се, че футболистите добиват увереност в себе си.
Имаме още технически проблеми, както и кадрови. Станислав направи всичко възможно да се комплектоваме с още двама футболисти. Очакваме още един играч в средата на терена. Общо взето, имаме резерви и положително ще ги използваме в най-скоро време. Една сплав от млади и по-опитни футболисти винаги е полезна. Имаме футболисти от топ ниво и това ще ни помогне да играем по-атакуващо. На въпроса за неотсъдената дузпа в наша полза – имаше удар и игра с ръка, но защо съдията не е отсъдил, не мога да кажа, това са си негови мотиви и право на негово решение. Позволиха и малко по-твърда игра от местния отбор, но не е моя работа да коментирам.
“Мачът с “Верея” ще е много по-различен. Този отбор навън се затваря и играе на контраатаки и ще трябва да намерим точното решение.”
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново