Футболен празник за децата в Горна Оряховица

Публикувано на чт, 22 апр. 2021
105 четения

В празник се превърна кръгът от Футбол 5, домакин на който бе Горна Оряховица. Страхотна организация, перфектен терен и условия предоставиха домакините от ОП “Спортни имоти” на най-малките футболисти от школите в региона. Всички деца получиха тениски от кмета с логото на “Европейски град на спорта”, какъвто е Горна Оряховица през 2021 г.
Школата на “Локомотив” беше представена от две формации. Родените през 2012 г., водени от треньора Тодор Баланов, показаха добро израстване и победиха втория отбор на “Болярчета” със 7:1. Във втория си мач за деня, превърнал се в истинско дерби, локомотивци отстъпиха с 3:5 на първия отбор на “Болярчета”.
Родените 2013 г. горнооряховци с треньор Владимир Русев направиха силно представяне на стадион “Локомотив”. Най-младите представители на школата изиграха 4 мача, в които победиха връстниците си от Севлиево с 10:1, Лясковец с 8:0, Стражица с 8:0 и “Болярчета” с 6:0. Децата показаха огромния си талант пред родна публика, а на терена в различните мачове се появиха в игра 20 момчета, вкусвайки от атмосферата на стадион “Локомотив”. Треньорът им засипа с похвали децата за старанието, дисциплината и сериозното отношение към тренировъчния процес и открои вратаря Мартин Иванов и близнаците Боян и Калоян Караниколови.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново