Феновете събраха 1109 лв. за 4-годишния Дариан, “Дунав” почете Трифон Иванов

Публикувано на вт, 19 Февр. 2019
200 четения

1109.15 лв. събраха феновете на стадион “Ивайло” по време на неделния мач “Етър” – “Дунав”. Събраната сума е в подкрепа на 4-годишния Дариан от В. Търново, който страда от детска церебрална парализа. На стадиона бяха разположени 5 урни, една от които в сектора за гости по желание на феновете на “Дунав”.
“Благодарим на всички, които дойдоха и отделиха от средствата си, за да помогнат на Дари! Специално уважение за момчетата от “Дунав” (Русе), които се включиха в кампанията и с това за пореден път доказахме, че първо сме хора, после сме българи и след това фенове на различни отбори”, съобщиха от Ултра Фронт Боляри.
Изключителен респект, взаимно уважение и приятелско отношение показаха феновете на двата отбора. Гостите бяха подкрепени от над 80 свои привърженици. През цялото време агитките на “виолетовите” и “драконите” подкрепяха горещо своите любимци с песни и скандирания, без нецензурни думи и обиди. Това само може да покаже на футболна България при каква атмосфера се играят мачовете на стадион “Ивайло”.
След края на срещата фенове на русенския тим дойдоха пред главния вход на стадиона, където положиха специален венец пред паметната плоча на Трифон Иванов – от името на привържениците и на ФК “Дунав” в памет на легендата, от чиято смърт се навършиха три години.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново