Безплатен превоз за феновете от “Локо” (ГО) за мача с “Дунав”

Публикувано на ср, 17 авг. 2016
243 четения

Второ поредно домакинство, макар и символично, ще има горнооряховският “Локомотив” в поредния кръг на Първа лига, и то отново ще бъде срещу един от лидерите в класирането.
След равенството 2:2 с “Черно море”, при което водеха с 2:0, “железничарите” сега пък приемат другия отбор, който заедно с варненци води подреждането със 7 точки – “Дунав”. Мачът с русенци е в петък, 19 август, от 19:00 ч. на стадион “Лаута” в Пловдив и ще бъде предаван по тв Диема.
Безплатен транспорт организира Фенклуб “Локомотив” (Г. Оряховица) за желаещите да гледат срещата от 4-ия кръг на Първа професионална футболна лига между отборите на “Локомотив” и “Дунав” (Русе), съобщиха от пресслужбата на клуба. Желаещите да се запишат трябва да го направят в “Еврофутбол” Камъка, гр. Горна Оряховица. Тръгването ще бъде в 15:00 ч. в петък пред сградата на съда.
Горнооряховският тим игра добре и в трите си първи мача след завръщането в елита, но още не се е сдобил с победа.
Първият мач на старта срещу “Нефтохимик” завърши 0:0, после при гостуването в Благоевград резултатът бе 1:1 до 92-ата минута, когато домакините стигнаха до победен гол след нещастен рикошет. В третия мач пък “железничарите” поведоха с 2:0 на лидера “Черно море”, който после изравни с два гола на Бакари, а в края играчите на треньора Ангел Червенков изпуснаха победата.
След домакинството в петък срещу “Дунав” на горнооряховци предстои интригуващо гостуване на ЦСКА-София.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново