8 контроли ще играе “Етър” по време на подготовката си

Публикувано на чт, 22 ян. 2015
225 четения

Осем контролни срещи ще направи “Етър” по време на подготовката си за пролетния полусезон в Северозападната “В” група. “Виолетовите” се събират в понеделник, 26 януари, когато от 11:00 ч. на стадион “Ивайло” ще бъде представен официално новият старши треньор Георги Василев.
Отборът ще се готви при домашни условия, като първата контрола е на 6 февруари в Разград срещу младежите до 21 години на шампиона “Лудогорец”. На 11-и “виолетовите” гостуват в Свищов на “Академик”, а на 14-и – на “Розова долина” в Казанлък, съобщиха от ръководството.
На 18 февруари е и първата проверка у дома – срещу “Бенковски” (Бяла), а на 21-и – домакинството на свищовския “Академик”. Контролите у дома ще се играят на терените, които към дадения момент са в най-добро състояние – в Дебелец, Самоводене или Леденик.
“Етър” гостува на 25 февруари на “Загорец” в Нова Загора, а на 28-и е последната проверка у дома – срещу ОФК “Павликени”. Последната контролна среща е на 6 март като гост на “Несебър”. Първият официален мач за пролетта е на 15 март (неделя), когато етърци гостуват на “Янтра” (Габрово).
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново