5 шампионски титли за “Браун Тим” от държавното по ски ориентиране

Публикувано на вт, 16 февр. 2016
223 четения

5 златни, 6 сребърни и 4 бронзови медала извоюваха състезателите на “Браун Тим” в индивидуалната надпревара на държавното първенство по ски ориентиране. 150 мъже и жени от клубове от цялата страна премериха сили в спринта.
Брат и сестра станаха шампиони в елитните групи. При Жени-21 Стефания Беломъжева-Димитрова донесе единствения златен медал за “Браун Тим” в тази дисциплина. Това е трети пореден златен медал в спринта от държавно първенство за Стефания. Тя се окичи със сребро на средна и дълга дистанция. Валерия Станева е седма на спринт и дълга дистанция и десета на средна.
При мъжете в елита председателят на “Браун Тим” Николай Димитров се пребори за сребърни медали в трите дисциплини. Шампион и в трите старта стана Станимир Беломъжев от “Хемус” (Троян). Иван Димитров се окичи с бронз на средна и дълга дистанция и е пети в спринта. Пламен Местански е шести на спринт и седми на средна, Христо Тодоров е шести на средна дистанция.
В група Жени-50 Снежана Кадиева е шампионка на средна и дълга дистанция. Кристиана Гецова стана вицешампион в спринта при девойки до 20 г. и е четвърта в другите два старта. Марияна Агова се подреди трета при Жени-45 на дълга дистанция. Красимир Рашков извоюва златен медал на средна дистанция при Мъже-45. В същата възрастова група на дълга дистанция шампион стана Димитър Димитров. Димитър Евгениев е трети на дълга и четвърти на средна, Красимир Рашков е четвърти на дълга дистанция.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново