Красимир Каракачанов: “Кандидатите на ВМРО са по-добрата алтернатива”

Публикувано на сб, 12 окт. 2019
120 четения

Лидерът на ВМРО- БНД Красимир Каракачанов заяви силната си подкрепа за кандидатите за кметове и общински съветници, които движението издигна в област В. Търново.

„Нашите кандидати са хора, които са добре познати на обществото, имат достатъчно обществен опит, ползват се с уважение и авторитет сред своите съграждани. Вярвам, че могат да решат основният проблем, пред който са изправени българските граждани – бездушната администрацията, която не се интересува от проблемите на обикновения човек. Основната амбиция, която ние имаме на тези местни избори, е не само да покажем, че ВМРО-БНД има ръст. Нашата цел е да покажем, че ние сме по-добрата алтернатива. Опитът, който сме натрупали, е достатъчна предпоставка всички, които са обществено ангажирани, да ни подкрепят и да гласуват с номер 34. Вярвам, че нашите кандидати ще се представят достойно на 27 октомври“, заяви Каракачанов.
Той посочи, че кандидатът за кмет на община В. Търново доц. Милен Михов е един от най-активните депутати в българския парламент. „На тези избори с нас идва промяната, но не цветната, партийна промяна, а тази, която предлага конкретни решения, изпълнени ангажименти, промяна, свързана с професионално взетите решения“, категоричен беше доц. Михов. По думите му кандидатите на ВМРО-БНД в цялата област имат опита, амбицията и способността, за да осъществят тази промяна.

„В наше лице хората виждат все по-голяма подкрепа, получаваме доверието на гражданите и смятам, че на предстоящите избори ще увеличим присъствието си в Общинския съвет в Горна Оряховица и ще влияем на политиката на общината през следващите 4 години“, посочи кандидатът за градоначалник Кирил Кирилов.

Досегашният кмет на Златарица Пенчо Чанев, който се бори за нов мандат, заяви, че по време на тази кампания ударите под кръста са повече. „Радостен съм обаче, че и в други общини, като В. Търново например, ще се работи за безплатни детски градини и безплатно хранене на учениците в училищата. Щом една малка община като Златарница може да го направи, защо да не го направи и най-голямата в областта”, подчерта Чанев.

Весела КЪНЧЕВА

loading...
Пътни строежи - Велико Търново