В Никюп, Ресен и Самоводене разчитат на ВМРО за решаване на проблемите

Публикувано на сб, 12 Окт. 2019
166 четения

С избиратели и симпатизанти на ВМРО в Никюп, Ресен и Самоводене се срещнаха доц. Милен Михов, Николай Цонев и кандидати за общински съветници. В спокойната атмосфера на пенсионерския клуб, в магазина или на улицата хората споделяха проблемите на населените си места с надежда някой вече да ги реши.

В продължителен разговор с кандидата за бъдещ общински градоначалник Милен Михов и Николай Цонев, който бе и в предходния мандат на местната власт,  Йорданка Атанасова ги запозна с дейността си като кметски наместник на Никюп и изрази гордост, че Никополис ад Иструм е вече част от 100-те национални исторически обекти.

Милен Михов я увери, че оценява високо свършената работа и като бъдещ кмет ще разчита на отговорността и усилията, които полага за развитие на селото като кметски наместник. Той се ангажира с финансиране за ремонта на пътя до Никюп и Никополис ад Иструм, което се явява основна пречка за качественото развитие на туризма в региона. Обсъдени бяха и други важни въпроси, свързани с транспортната връзка между селото и учебните заведения в старата столица и касаещи популяризирането на историята сред младите и подрастващите.

С доц. Милен Михов и Николай Цонев разговаря и кметът на с. Ресен – Йорданка Колева . Също с очакване за нещо по-добро за селото. От ВМРО канят жителите на Ресен на среща с кандидатите на партията, за да чуят от първо лице какви решения за местните проблеми предлагат избраните с номер 34 в бюлетината. Събитието ще бъде на 12 октомври (събота) от 18:00ч. в читалището на селото.

 

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново