Коалиция „БСП за България“ откри предизборната си кампания във Велико Търново

Публикувано на пн, 14 юни 2021
4706 четения

Коалиция „БСП за България“ откри официално предизборната си кампания във Велико Търново. Началото й бе дадено с изпълнения на талантливата Кристиана Кирилова, завоювала десетки отличия от национални и международни музикални конкурси.

„Ние сме тук, защото тръгваме с една нелека задача. Тръгваме и с много упреци към нас, че назад във времето сме правили грешки. За това, когато открихме националната си кампания в София заявих кои сме ние и кои не сме. Със сигурност не сме партия на статуквото, не сме лидерски проект или на някой вожд, но със сигурност сме партия, която знае какво иска за България, защо го иска и как да го постигне“, заяви Явор Божанков, който е водач на листата на „БСП за България“ за Великотърновски избирателен район.  Той подчерта, че коалицията е доказала, че не оставя интересите на своите избиратели и ще продължи да ги защитава, както и досега.

„Ние сме основните „виновници“ България да има достоен президент. Ние сме и основните „виновници“ чрез нашите евродепутати България да достигне до тази заветна резолюция, която изобличи режима на Борисов на международно ниво. Има с какво да се гордеем, но има и цел, която трябва да преследваме – да бъдем незаобиколим фактор в следващото Народно събрание, за да гарантираме, че всички обещания, които сме поели към нашите избиратели, ще бъдат изпълнени. За това имаме и подходящия екип“, каза още Явор Божанков. На второ място в листата на коалицията е д-р Анета Маноилова-Григорова, следвана от Антоанета Анчева и Севдалина Димитрова-Енева. На пето място е Михаил Михалев, следван от Румен Павлов, Петър Димитров, Елена Григорова и Емилия Жилиева. На десета позиция е Мирослава Ганчева, а след нея са Грета Данкова, Альоша Кушлов, Петя Филипова и Мелек Кюрдова. На 15-о и 16-о място са Йордан Дончев и Наталия Сотирова.

Средната възраст на кандидат-депутатите на “БСП за България” в 4-и МИР Велико Търново е 49 години.

Весела БАЙЧЕВА

сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново