Община Велико Търново получи приза “Кавалер на жълтата роза”

Публикувано на чт, 7 Мар. 2019
1023 четения

Община Велико Търново стана носител на приза “Кавалер на жълтата роза” за 2018г., който Зонта клуб присъжда всяка година в навечерието на 8 март. Празникът на жената е и официален празник на организацията, в която членуват само дами. Отличието получи лично кметът на Велико Търново Даниел Панов от президента на клуба Красимира Коцева.
“Жената винаги е била водещ фактор в едно общество, тя е и стожер в семейството, затова се радвам, че вие не спирате да работите в името на старата българска столица. Пазете вдъхновението, което имате”, заяви в приветствието си към дамите градоначалникът. Той им пожела здраве и да имат повече време за семействата си.
Панов покани на дамите от Зонта на официален обяд в навечерието на Великден, за да обсъдят заедно бъдещи инициативи.
С грамоти за партньорство бяха отличени още кметът на Горна Оряховица инж. Добромир Добрев, Десимир Генчев – Зонта бой от Бургас, бизнесмените Светломир Тодоров и Александър Карачолев, както и представителите на още няколко фирми.
Стилният коктейл на Зонта клуб уважиха областният управител проф. Любомира Попова, зам.-кметът Снежана Данева, Росица Димитрова – директор на Дирекция “Социални дейности и здравеопазване”, Донка Петкова – ария директор на АРия 5, Дистрикт 30 – България, Македония и Румъния, героят от САЩ’94  Красимир Балъков и много други. За доброто настроението на гостите се погрижиха талантливите деца от студио “Румина”.
Весела КЪНЧЕВА
сн. личен архив

loading...
Пътни строежи - Велико Търново