Козметичен център “Бюти” предлага 30 % отстъпка за лазерна епилация

Публикувано на чт, 24 сеп. 2020
192 четения

Есента е перфектното време да започнете лазерна епилация, за да сте безупречни следващото лятото. Козметичен център “Бюти” предлага за своите настоящи и бъдещи клиенти сезонна отстъпка до 30 % на средни и големи зони. Процедурата е бърза, безболезнена и ефективна. Освен това лазерната епилация е траен и надежден начин за отстраняване на нежеланото окосмяване от различни зони по лицето и тялото.
Препоръчва се това да бъде направено именно през есента, тъй като за постигане на оптимален резултат се прилагат процедури, разделени на няколко сесии. Всъщност средното време, необходимо за постигане на видим качествен ефект, е три месеца, като резултатите продължават да се подобряват след това. Именно затова лазерната епилация следва да се осъществява през есента или зимата, защото до настъпването на топлите дни растежът на космите ще е намалял с до 90 %.
3 ТОПпредимства на лазерната епилация:
1 – Спестява време. Третирането на нежеланото окосмяване с лазер е удобно и бързо, а всяка процедура е изключително ефективна и безболезнена.
2 – Спестява пари. Всеки от нас може да помисли по колко пари харчи при посещение за поредната коламаска. Ако пресметнете разходите си за това в дългосрочен план, ще получите сума, много по-голяма от тази, която ще ви струва цялостен курс лазерна епилация.
3 – Подобрява качеството на кожата. Третирането с лазер не предизвиква обриви и раздразнения, които са чест резултат от бръсненето и кола-маската.
Също така забравяте и за врасналите косъмчета, които обикновено са резултат от кола маска или бръснене.
В Козметичен център “Бюти” ще получите безплатна консултация и професионално отношение. Можете да се запишете на тел. 062/ 606 633 и 0885 606 633, гр. Велико Търново ул. “Магистрална” 17.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново