Остава само седмица до края на конкурса за слоган на Топлофикация Велико Търново. Наградата за победителя не е за пренебрегване – ваучер за пазаруване на стойност 500 лв.!

Публикувано на чт, 24 сеп. 2020
118 четения

“Напомням на желаещите да се включат в конкурса за изработка на нов слоган на Топлофикация Велико Търново, че остава по-малко от седмица до края на месеца. В началото обявихме, че до 30 септември ще приемаме предложенията за слоган на всички, решили да се включат в надпреварата”, напомни директорът на Топлофикация Велико Търново инж. Емануил Зъбов.
В края на лятото от Топлофикация Велико Търново обявиха конкурс за нов слоган на дружеството. В конкурса могат да се включат всички желаещи като могат да участват с няколко варианта.
“Имаме няколко условия към слоганите. Предложените варианти трябва да са кратки и ясни, да съдържат послание, което показва предимствата на услугите на Топлофикация Велико Търново. Добре е слоганът да се запомня лесно, но най-важното е да създава положително усещане в клиентите на Топлофикация Велико Търново”, обясни за изискванията за конкурса инж. Емануил Зъбов.
Името на печелившия ще бъде съобщено чрез сайта на Топлофикация Велико Търново http://www.toplo-vt.com в средата на октомври.
За победителя от Топлофикация Велико Търново са обещали и специална награда. Авторът на избрания слоган ще получи ваучер за пазаруване в избрана от него търговска верига на стойност 500 лева.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново