Първа награда от международен конкурс за свищовска ученичка

Публикувано на ср, 29 Юли 2020
48 четения

Първа награда в международния ученически конкурс “Заедно в XXI век” – 2020 г. завоюва ученичката от СУ “Николай Катранов” Елеонора Кирилова.
Третокласничката е лауреат в първа възрастова група, в раздел “Реферати”. Нейната разработка е със заглавие “Когато и песните воюваха”. Ръководител на Елеонора е нейният класен ръководител Стефка Николаева.
Престижният конкурс се организира от Фондация “Устойчиво развитие за България” и Организационен комитет с участието на: Синдиката на българските учители, Съюза на българските писатели, Съюза на българските журналисти, Националния дворец на децата, Сдружение “Български антифашистки съюз”, Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, Сдружение на приятелите на Русия “Ал. Невски”, Национално движение русофили, Представителството на Россътрудничество в България – Руския културно-информационен център, Союз друзей Болгарии – Москва.
Събитието се провежда под патронажа на Посолството на Руската федерация в Република България и с подкрепата на Министерството на образованието и науката.
Тази година темата на конкурса беше “Мирът – надежда на планетата” – 75 години от Победата над хитлерофашизма” и по нея работиха деца от България, Русия, Казахстан и Молдова.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново