Красиви коледни картички създава Виолета Белчева

Публикувано на пт, 20 Дек. 2019
701 четения

Красиви коледни картички рисува вече втора година експертът по човешки ресурси и трудови пазари Виолета Белчева. “Миналата година картичките бяха изцяло ръчно направени, затова не бяха много като бройка, но успях да зарадвам най-близките си. Тази година минаха през печатница и вече изглеждат по съвсем различен начин”, разказва Виолета. Идеята картичките да са по-професионално направени е на дъщеря ѝ Мария, която се е заела с предпечатната им подготовка и самия печат.
Идеите за картички и техните сюжети авторката е взаимствала от интернет, а тя самата творчески ги е доразвила. Преработих сюжетите, направих ги с моите цветове, вдъхнах им малко повече колорит, пояснява Вили. Тя призовава хората, когато избират подарък, да залагат на произведения на местните независими творци, защото те са заредени с положителните емоции на техните автори.
Виолета Белчева започнала да рисува преди няколко години. “Четката ми дава възможност да разкрия себе си, успокоява ме. Рисуването е вид медитация за мен”, пояснява Вили, която вече има илюстрирани три книги. Тя планира през новата година идеята с картичките да бъде продължена. Иска да направи картички с позитивни послания, които ще са в по-малък формат. Надява се те да бъдат готови до лятото.
Весела КЪНЧЕВА
сн. Даниел ЙОРДАНОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново