Даниел Панов стана Кмет на годината 2017!

Публикувано на пт, 27 окт. 2017
3259 четения

Даниел Панов е носител на голямата награда „Кмет на годината 2017”. Това стана ясно след приключване на националния конкурс, организиран от Портала на българските общини Kmeta.bg. Панов беше аплодиран на крака на церемония, която се проведе в зала „Джон Атанасов” в “Sofia Tech Park”.
Кметът на Велико Търново Даниел Панов е първи в категорията „Голяма община“. Победителят беше оповестен от Мария Габриел, еврокомисар с ресор “Цифрова икономика и общество”.
Градоначалникът на Тутракан д-р Димитър Стефанов и колегата му от от Стамболийски Георги Мараджиев са първи в категориите малка и средна община.
Големият победител за “Кмет на годината” Даниел Панов каза пред гостите: За мен е изключителна чест, гордост и отговорност да бъда носител на наградата „Кмет на годината” на Kмета.БГ за 2017 година!
Да получа това престижно отличие не би било възможно без подкрепата и усърдната работа на моите колеги в Община Велико Търново и на екипа ми в Националното сдружение на общините. Благодаря ви, колеги!
Тази награда е за Велико Търново и всички великотърновци! Благодаря ви, че вече шест години заедно превръщаме Старата столица в съвременен европейски град!
Благодаря на Боян Томов и на хората, работещи в Кмета.БГ. Общините наистина имат свой портал, свой дигитален информационен свят, в който всяко постижение веднага става достояние на обществото.
Благодаря на българското правителство, начело с премиера Бойко Борисов, че все по-силно се вслушва в гласа на кметовете и на Националното сдружение на общините.
Благодаря на всички колеги в Националното сдружение на общините. Ние сме най-силната неправителствена организация в България и сме пример за единство!
Пожелавам на всички много бъдещи успехи. Поздравявам колегите за получените награди! Бъдете здрави!

 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново