“Янтра” (Полски Тръмбеш) с първа загуба

Публикувано на пт, 24 юли 2020
113 четения

Първа загуба след серия от победи в контролни срещи претърпя тимът на “Янтра”. Тръмбешчани загубиха с 3:1 при гостуването си на новака в Трета лига “Левски-2007” в гр. Левски.
В 20-ата минута бе отсъдена дузпа за “Левски” след шпагат на Янислав Илиев, която бе реализирана за 1:0. За гостите пет минути по-късно Миланов бе изведен сам и стреля по диагонала, а след него пропуск направи и Данчев отново от чиста позиция. В края на първото полувреме Антонов намери Данчев, който продължи пътя на топката към Миланов и той изравни отблизо – 1:1.
Второто полувреме тръгна с пропуски на Миланов и Данчев, за да дойде 70-ата минута, в която след центриране от фаул домакините стигнаха до втори гол. Крайното 3:1 оформиха при идентична ситуация.
“Доволен съм от играта, но не и от пропуските, които направихме пред вратата на съперника. На практика и двамата ни нападатели по три пъти бяха сами срещу вратаря на домакините, но не успяха да го преодолеят. Съперникът е изградил опитен отбор, който търпеливо разиграва топката и търси възможности да пробие по фланговете”, коментира старши треньорът на “Янтра” (ПТ) Петър Кръстев.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново