“V-Dance” с ус­пеш­но учас­тие в на­ци­о­на­лен тан­цов фес­ти­вал

Публикувано на пн, 22 Дек. 2014
242 четения

Спор­тен клуб “V-Dance” (В. Тър­но­во) взе учас­тие в Сед­мия на­ци­о­на­лен тан­цов фес­ти­вал “Де­ца­та ни тан­цу­ват” в Плов­див. Фес­ти­ва­лът е със със­те­за­те­лен ха­рак­тер, а клу­бът се пред­с­та­ви с 33 тан­ца в два със­те­за­тел­ни сти­ла – Ха­рак­тер­ни тан­ци и Съв­ре­мен­ни тан­ци в 4 въз­рас­то­ви гру­пи (до 7 г., 8-12 г., 13-16 г. и над 16 г.). Там в мно­го ос­пор­ва­на бор­ба въз­пи­та­ни­ци­те на Ва­лен­ти­на Ка­ра­и­ва­но­ва се със­те­за­ва­ха с клу­бо­ве и фор­ма­ции от ця­ла­та стра­на. Със­те­за­те­ли­те взе­ха учас­тие в над­п­ре­ва­ра­та със со­ла, ду­е­ти, трио и гру­по­ви тан­ци.
За спе­че­ле­ни­те 3 ку­пи и 35 злат­ни, сре­бър­ни и брон­зо­ви ме­да­ла са се пот­ру­ди­ли 14 мо­ми­че­та от Ве­ли­ко Тър­но­во на въз­раст от 6 до 20 го­ди­ни в ли­це­то на: Ива Ка­бак­чи­е­ва, Ния Цве­та­но­ва, Ка­ли­на Ива­но­ва, Иво­на Алек­сан­д­ро­ва, Алек­сан­д­ра Йор­да­но­ва, Па­о­ла Бо­се­ва, Иза­бел Си­де­ро­ва, Гер­га­на То­те­ва, Да­рия Ка­ра­и­ва­но­ва, Ли­лия Ка­ра­и­ва­но­ва, Ра­ли­ца Кур­до­ва, Ива Кур­до­ва, Ва­ля Вар­не­ва, Ти­на То­до­ро­ва.
Тре­ни­ро­въч­на­та за­ла­ на клу­ба се на­ми­ра в ОУ “П. Р. Сла­вей­ков”. За обу­че­ни­е­то на де­ца­та се гри­жат ква­ли­фи­ци­ра­ни пе­да­го­зи по Кла­си­чес­ки ба­лет, Спор­т­на ак­ро­ба­ти­ка, Ес­те­ти­ка и гъв­ка­вост. Съв­мес­т­но­то же­ла­ние за ра­бо­та на ди­рек­то­ра на учи­ли­ще­то Дан­ка Бо­ри­со­ва и спор­т­ния пе­да­гог Ва­лен­ти­на Ка­ра­и­ва­но­ва до­веж­дат до ви­со­ки спор­т­но-тан­цо­ви пос­ти­же­ния на де­ца­та, тре­ни­ра­щи в клу­ба, как­то и мно­го но­ви ме­роп­ри­я­тия и ини­ци­а­ти­ви, ор­га­ни­зи­ра­ни и вза­им­но под­к­ре­пе­ни.
В Спор­тен клуб “V-Dance” тре­ни­рат де­ца и мла­де­жи от 4 до 25-го­диш­на въз­раст. Се­га всич­ки се гот­вят за след­ва­щи­те пре­диз­ви­ка­тел­с­т­ва в спор­т­ния ка­лен­дар за 2015 го­ди­на. Клу­бът по­лу­ча­ва мно­гоб­рой­ни по­ка­ни за учас­тие в със­те­за­ния, учас­тия и фес­ти­ва­ли в ця­ла­та стра­на.
Ана­то­ли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново