Сви­щов­с­ки ка­ра­тист с брон­зов ме­дал от Бал­кан­с­ко­то пър­вен­с­т­во

Публикувано на пн, 22 Дек. 2014
123 четения

Над 900 ка­ра­те­ки от 12 бал­кан­с­ки дър­жа­ви взе­ха учас­тие в 15-о­то Бал­кан­с­ко пър­вен­с­т­во за ка­де­ти, де­вой­ки и мла­де­жи и 4-а­та Бал­кан­с­ка ку­па за же­ни и мъ­же до 21 го­ди­ни, про­ве­де­ни в Со­фия. Аре­на “Ар­ме­ец” пос­рещ­на със­те­за­те­ли от ев­ро­пейс­ка и све­тов­на кла­са, ко­и­то доп­ри­не­со­ха за из­к­лю­чи­тел­но ви­со­ко­то ни­во на пър­вен­с­т­во­то. В на­ци­о­нал­ни­я от­бор по ка­ра­те бя­ха вклю­че­ни призьо­ри от На­ци­о­нал­но пър­вен­с­т­во, На­ци­о­нал­на ку­па и меж­ду­на­род­ни тур­ни­ри, сред ко­и­то ли­ча­ха име­на­та на шес­ти­ма пред­с­та­ви­те­ли на сви­щов­с­кия клуб “Але­ко”.
При мъ­же­те в дис­цип­ли­на­та “ку­ми­те” се със­те­за­ва­ха Сте­фан Пет­ков, Пла­мен Фер­ди­нан­дов и Ни­ко­лай Ла­за­ров. Ан­то­нио Слав­ков се пред­с­та­ви на “ка­та”. Ка­ло­ян Ге­ор­ги­ев при мла­де­жи и Иво Иса­ев при ка­де­ти­те се бо­ри­ха за от­ли­чи­я­та в дис­цип­ли­на­та “ку­ми­те”.
При­зо­во кла­си­ра­не пос­тиг­на Иво Иса­ев, кой­то бе вклю­чен в от­бо­ра по “ку­ми­те” при ка­де­ти­те. Мом­че­та­та се пред­с­та­ви­ха блес­тя­що и ус­пя­ха да спе­че­лят тре­то мяс­то и брон­зо­ви ме­да­ли за Бъл­га­рия. В об­що­то кла­си­ра­не по ме­да­ли Бъл­га­рия се кла­си­ра на шес­то мяс­то, ка­то за­во­ю­ва 3 злат­ни, 1 сре­бъ­рен и 4 брон­зо­ви от­ли­чия.
Георги ГЪРЕВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново