“Павликени” падна с 2:0 в първата си контрола

Публикувано на вт, 14 юли 2020
125 четения

Със загуба започна серията от контролни срещи съставът на ОФК “Павликени”. Възпитаниците на старши треньора Димитър Тодоров гостуваха на друг третодивизионен тим – съседния “Левски-2007” от гр. Левски, и отстъпиха с 2:0. Павликенчани направиха равностойна първа част, но след почивката рухнаха поради факта, че не разполагаха с достатъчно играчи и допуснаха две попадения във вратата си.
ОФК “Павликени” се яви за мача само с 13 налични футболисти, докато домакините имаха на разположение 19-20 играчи. Най-сериозната възможност дойде първо пред вратата на “Левски-2007”. Нападателят Стефан Гинчев бе съборен в наказателното поле, като гостите претендираха за дузпа, но реферът на контролата остана безмълвен. За сметка на това съдията свири дузпа за домакините, но те пропуснаха наказателния удар от бялата точка.
След почивката наставникът на домакините направи ред смени, които оживиха играта на “Левски-2007”, докато павликенчани нямаха тази възможност. Логично съперникът наложи превес и наниза два гола в павликенската врата.
Следващата втора проверка на ОФК “Павликени” е в сряда, когато среща друг състав от региона – “Янтра” (Полски Тръмбеш).
Павликенският тим бе най-силно представилият се отбор от Великотърновска област в последния сезон, като завърши на петата позиция в класирането. Амбициите през започващия след месец нов сезон са да затвърди позициите си в третия ешалон.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново