“Лудогорец” и “Единство” излизат днес във финала на турнира “Юли Манзаров”

Публикувано на чт, 30 апр. 2015
163 четения

Черногорският “Единство” и “Лудогорец” излизат днес за титлата в 12-ото издание на юношеския турнир “Юлиян Манзаров” в Свищов. “Единство” стана първият финалист. В първия мач тимът победи домакините от “Академик” с 2:1. Алдин Бахович откри още във 2-ата минута, а десет минути по-късно Марко Ковачевич удвои преднината. Чак в 80-ата минута Динко Станчев отбеляза почетен гол за свищовлии.
После “Единство” игра и с “Литекс” и спечели нова победа – 2:0. Адис Музурович откри в 39-ата минута, а Марко Кавачевич узакони победата над “оранжевите” с гол в 52-ата минута и тимът му се класира за финала.
В другата група “Стяуа” (Букурещ) първо победи с 1:0 ЦСКА (гол на Андрей Мотош в 27-ата минута), но после загуби с 0:2 от “Лудогорец”. Резултата откри Матуес в 50-ата минута, а Стилиян Георгиев отбеляза второто попадение в 80-ата. Вторият финалист стана “Лудогорец”, който победи отново с 2:0 и ЦСКА.
Финалите са днес, като от 10 ч. на двата терена в Свищов са мачовете за 5-6 и 3-4 място. Големият финал “Лудогорец” – “Единство” е от 17 ч. и ще бъде предаван пряко по Канал 3, а от 19 ч. е тържественото закриване на турнира и награждаване на призьорите.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново