“Локо” стартира на 24 юли срещу “Поморие”

Публикувано на вт, 4 юли 2017
350 четения

“Локомотив” (ГО) ще стартира участието си във Втора лига с домакинство на “Поморие” на 24 юли (понеделник) от 18:00 ч. Мачът ще се предава по Диема спорт.
Осем домакинства и седем гостувания ще имат горнооряховци през есенния дял от първенството на Втора професионална лига, показва програмата.
След домакинството на “Поморие” им предстоят мачове на собствен терен със “Струмска слава” и “Царско село” в две поредни домакинства в трети и четвърти кръг, “Ботев” (Гълъбово), “Ботев” (Враца), “Монтана”, “Локомотив” (София) и “Черноморец” (Балчик).
Гостуванията са на: “Литекс” (Ловеч), “Созопол”, “Лудогорец-2” (Разград), “Оборище” (Панагюрище), “Марица” (Пловдив), “Нефтохимик” (Бургас) и “Несебър”. Есенният дял от първенството приключва на 18 ноември с петнайстия кръг, но ще се играят и два кръга от втория дял на шампионата. Мачове ще има още на 25 ноември и 2 декември, като локомотивци ще гостуват в Поморие и ще приемат “Литекс”.
Първенството във Втора лига ще се поднови на 24 февруари и ще приключи на 19 май, когато “железничарите” ще домакинстват на “Несебър”.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново