“Локо” (ГО) спря серията загуби с реми

Публикувано на вт, 3 окт. 2017
83 четения

Горнооряховският “Локомотив” спря серията си от три загуби (две за първенство и една за купата) с домакинско реми срещу водения от Ферарио Спасов състав на “Монтана”. Мачът между двата тима от поредния кръг на Втора лига, игран в Горна Оряховица, завърши без победител 1:1.
Първи до гол се добраха гостите. Вкара го десният бек Стефан Цонков в 41-ата минута, който засече с глава центриране от корнер на Иван Коконов и попари бившите си съотборници – 0:1. След почивката домакините натиснаха и логично стигнаха до изравнително попадение, дело на резервата Бедри Рюстемов. Монтанчани имаха и претенции към реферите и за отменен гол, след като Мирослав Антонов се пребори със защитник, излъга и вратаря и вместо да бие, подаде на Иван Коконов, който изпрати топката във вратата, но тъчреферът бе маркирал засада.
Локомотивци не успяха да вземат реванш от “Монтана”, който през пролетта изненадващо ги би с 1:0 в Горна Оряховица и ги извади от елитния футбол. Тимът след днешния кръг се намира на 11-о място в класирането на втория ешелон с три победи, 4 равенства и три загуби и 13 точки.
“В криза сме, няма как да си заровим главата в пясъка и да се крием от истината. Но кризата е на резултати, не на игра. Футболистите се стараят, играем прилично, но в крайна сметка губим и това няма как да ми харесва. В отбора има напрежение след загубите, но то не е свързано с финансови проблеми или интриги в клуба. Момчетата продължават да се стараят и работят добре на тренировки”, коментира преди мача с “Монтана” старши треньорът Александър Димитров.
“Локомотив”: Крушарски, Савов, Тодоров, М. Иванов, Димитров, Казаков, Идризов, Любомиров, Чукалов, Ндонгала, Христов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново