От “Етър” благодариха на всички за неповторимата футболна атмосфера

Публикувано на вт, 3 окт. 2017
216 четения

От ръководството на “Етър Велико Търново” изказаха специална благодарност на всички, допринесли за изключителния футболен празник по време на мача между “виолетовите” и ЦСКА, завършил 2:2 пред близо 10 000 зрители.
“Управителният съвет на клуба изказва своята благодарност на всички ангажирани с мача на “виолетовите” срещу ЦСКА-София хора и институции – Община Велико Търново и кмета г-н Даниел Панов, ОП “Спортни имоти и прояви”, Спортен диспансер, Спешна помощ, всички подразделения на ОД на МВР и РУ на МВР, “Делта гард”, РД ПБЗН – Велико Търново.
Благодарим специално на феновете на “Етър” за великолепната атмосфера, хореография и организация по време на целия мач, както и на цялата публика и футболна общественост! Всички заедно показахме, че когато сме единни и имаме обща кауза – нещата се случват. Вярваме, че и занапред Велико Търново ще доказва, че е в състояние да организира на изключително високо ниво най-отговорни футболни и спортни прояви.
Благодарим и на феновете на ЦСКА-София за това, че приеха призива ни и не нанесоха щети по стадион “Ивайло” и допринесоха за цялата футболна атмосфера”, се казва в отвореното писмо, подписано от клубната управа на великотърновския клуб.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново