“Локо” (ГО) следи Петър Атанасов и играч, вкарвал на “Ливърпул”

Публикувано на пн, 4 ян. 2016
254 четения

Досегашният нападател на “Славия” Петър Атанасов е попаднал в плановете за зимна селекция на втородивизионния “Локомотив” (ГО). “Железничарите” гонят промоция в елита и старши треньорът на тима Сашо Ангелов иска да увеличи нападателната мощ на състава си. Новият старши треньор на “белите” Александър Тарханов не възнамерява да разчита на Петър Атанасов. През есента той записа 15 мача в “А” група, без да отбележи гол. Атанасов дойде на “Овча купел” през сезон 2014/15 от “Раковски”, където в 14 двубоя в “Б” група бе реализирал 13 попадения. Играл е още в “Ботев” (Пловдив), “Черноморец” и “Брестник”.
За засилване на атаката “Локомотив” (ГО) се е насочил и към още един нападател – Петър Димитров, бившия футболист на ЦСКА, който вкара гол на “Ливърпул” в София през 2005 г. През есента той стана голмайстор на Б група с 12 попадения за “Локомотив” (Мездра). Димитров обаче напусна тима, който е в сериозна финансова криза.
Сашо Ангелов иска да засили конкуренцията на Тихомир Кънев в атака. Той реализира шест пъти в “Б” група, като вкара и 4 попадения за Купата на България през есента.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново