“Локо” (ГО) приема днес “Ботев” (Вр) с амбиции да го отстрани за купата

Публикувано на чт, 23 сеп. 2021
509 четения

Решаващ сблъсък в 1/16 финалите за Купата на България предстои и на горнооряховския “Локомотив”. “Железничарите” приемат днес елитен отбор – “Ботев” (Враца).
Мачът е от 19:00 ч. на електрическо осветление на стадион “Локомотив”. Главен съдия е Иван Иванов с асистенти Николай Попниколов и Стоян Стоянов, четвърти съдия е Михаел Павлов. Горнооряховци са амбицирани да отстранят съперника си и да продължат на осминафиналите. Тимът се подготвяше за мача с тренировки на обновения терен в Долна Оряховица. “Локомотив”, който е лидер в Северозападната Трета лига, ще бъде в пълен състав за мача с изключение на трайно контузения Димитър Байдаков.
ОФК “Локомотив” призовава феновете да подкрепят отбора в най-сериозното му изпитание от началото на този сезон. Входът за срещата е 3 лева, а деца до 14 години ще могат да влизат безплатно.
“В момента имаме комфорта да играем пред ентусиазирана публика, която е вдъхновител за момчетата. Наистина е удоволствие да усещаш подкрепата на феновете, за което сме им страшно благодарни. Това също е част от марката “Локомотив” – всеотдайните привърженици, които са с нас и при гостуванията и обикновено са повече от феновете на домакините”, сподели старши треньорът Марин Байчев. Той не крие, че на този етап – с този отбор и с тези финансови възможности, връщането при професионалистите ще е трудно. Трябва сериозен спонсор, който да гарантира сигурност и тогава да се мисли за връщане в горните групи, смята треньорът на горнооряховските “железничари”.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново