“Локо” (ГО) посреща лидера “Черно море”

Публикувано на пт, 12 авг. 2016
297 четения

“Локомотив” (ГО) посреща водача в Първа лига “Черно море” в третия кръг от първенството. Двубоят е на стадион “Лаута” в Пловдив в неделя от 19:00 ч. и ще бъде предаван пряко по Диема спорт 2.
До момента “железничарите” имат една точка от първите си два мача, а им предстои да срещнат настоящия лидер. От клуба обаче опровергаха публикации в столичните медии, че при загуба от варненци футболистите ще бъдат глобени.
“Подобна мярка не е обсъждана, тъй като отборът игра добре в първите си два мача. Напротив, казали сме на играчите, че при добро представяне, разбирайте победи над “Черно море” и “Дунав”, ще си получат и стимула за мача с “Пирин””, коментира членът на клубната управа Николай Рашков.
От вчера “Локомотив” вече си има и пресаташе. Това е Пламен Христанов, който учи във Великотърновския университет и е бивш вратар на горнооряховския тим.
Днес в 11 ч. в Спортното министерство трябва да бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите участници в процедурата за ремонт на стадион “Локомотив” в Горна Оряховица. Държавата отпусна средства за реконструкция на терена и осветлението на стадиона, а амбициите на клуба е да се завърне у дома още в средата на октомври.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново