“Локо” (ГО) пак излезе втори, пропадна контролата в събота

Публикувано на пн, 30 мар. 2015
217 четения

Горнооряховският “Локомотив” си върна второто място във временното класиране на “Б” група след изиграните изтеглени мачове от 20-ия кръг. Това стана след грешната стъпка на прекия конкурент “Пирин” (Благоевград), който направи 3:3 като гост на “Созопол”. Благоевградчани дори губеха от домакините с 3:1, но в 70-ата минута намалиха чрез Благов, а в последната 90-ата минута с гол на Башлиев се добраха до едната точка.
Локомотивци в този кръг, останалите срещи от който са на 4 април, пък записват служебна победа с 3:0 над отказалия се от участие “Раковски”. Така горнооряховци събират 41 точки и отново изпреварват “орлетата”, които имат в актива си 40 точки.
Предвидената за събота контрола между “Локомотив” (ГО) и “Хасково” пропадна, съобщиха от горнооряховския клуб. Идеята бе двубоят да се играе в Стара Загора, но заради високите такси за наем двата тима са се отказали от мача.
“Предложихме на “Хасково” да дойдат до Горна Оряховица, но разстоянието им се видя голямо. Така и не се намери друг съперник”, поясни Сашо Ангелов.
Така “железничарите”почиваха, а тази седмица отново нямат мач заради отказването на “Раковски”. “И за другия уикенд не можем да намерим отбор. Нямам желание да играем с аматьори, исках съперник от “А” или “Б” група, но тогава пък има кръг. Като нас почива само “Септември” (Симитли), но пак е твърде далеч за пътуване и контрола”, добави Сашо Ангелов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново