“Локо” (ГО) падна с 3:0 от “Черно море”

Публикувано на пт, 5 февр. 2021
61 четения

Горнооряховският “Локомотив” падна с 3:0 при гостуването си на “Черно море” в контрола. В 20-ата минута Файсел Касми центрира отдясно в наказателното поле, където Пабло Гарсия с глава матира стража на гостите за 1:0.
В 28-та минута Пабло Гарсия центрира от фаул в наказателното поле, където Родриго Енрике с глава насочи топката в далечния ъгъл на вратата, но Християн Христов успя да спаси. В 42-рата минута при едно единоборство край тъчлинията Цветомир Панов и футболист на гостите си удариха главите, след което бранителят на “моряците” напусна игра, но до почивката нов футболист не зае неговото място.
В 46-ата минута след центриране от корнер на Пабло Гарсия Влатко Дробаров с глава покачи на 2:0. Малко след това Денислав Ангелов пропусна да реализира трети гол, озовал се на добра позиция. В 58-та минута Родриго Енрике проби отляво, напредна в наказателното поле и с удар по земя в далечния ъгъл реализира за 3:0. В 78-та минута Денислав Ангелов намери Базоло пред наказателното поле, нападателят напредна и вкара топката във вратата, но главният съдия отсъди нарушение в атака на френския таран и не зачете попадението. В 87-та Денис Ангелов излезе под ъгъл срещу вратаря, но не успя да реализира.
“Локомотив” (ГО): Християн Христов, Иван Пенев, Даниел Стоянов, Стефан Иванов, Румен Гьонов, Джунейт Яшар, Петър Чалъков, Тодор Бакърджиев, Виктор Митев, Александър Стефанов, Владислав Мирчев.

loading...
Пътни строежи - Велико Търново