“Локо” (ГО) падна с 0:3 у дома при представянето на отбора

Публикувано на пн, 15 юли 2019
165 четения

“Локомотив” (ГО) падна тежко с 0:3 от дублиращия отбор на “Лудогорец” в мача, преди който бе официално представен тимът преди старта на първенството във Втора лига. Домакините се хвърлиха да надиграват “орлите”, но гостите отговориха с бързи и поразяващи контри. Още в 9-ата минута Димитър Митков простреля вратаря Василев за 0:1. После гостите имаха още две-три възможности от почти идентични ситуации.
Локомотивци също имаха своите положения и дори възможност да изпълнят дузпа, но до гол така и не се добраха. Докато футболистите на “Лудогорец” успяха да реализират всичките си стопроцентови положение и си тръгнаха с класическа победа. Бранимир Костадинов вкара второ попадение в 43-ата минута, а четвърт час преди края отново Димитър Митков оформи крайното 0:3.
“Локомотив”: Василев, Минков, Тодоров, Ахмед, Харизанов, Пехливанов, Чалъков, Стефанов, Колев, Рамадан, Юруков.
На вратарския пост сега се редуват Ивайло Василев и Стефан Дафовски. В защита са познатите Михаил Минков, Тихомир Тодоров, капитанът Иво Харизанов, ветеранът Атанас Фиданин. Новият в тази линия е Емин Ахмед от “Дунав”. В халфовата линия остават Петър Чалъков, Стивън Славков, Жак Пехливанов, Димитър Юруков. Отново в “Локомотив” е Сава Савов, който се завръща от “Несебър”. 21-годишният Айкут Рамадан, който е юноша на “Литекс” и ЦСКА е друго ново име в отбора, както и 20-годишният Кристиян Райчев – юноша на “Спартак”. Другите нови са Росен Колев от “Сливнишки герой”, Айкут Янъков – юноша на “Локо” (Пд), Калоян Стефанов – юноша на ЦСКА и Стефан Димитров – юноша на “Левски”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново