Дани Младенов: “Щастлив съм, дано спечелим срещу “Левски”

Публикувано на пн, 15 юли 2019
111 четения

Вкаралият два гола за “Етър” срещу ЦСКА Даниел Младенов, съвсем закономерно бе избран за Играч на мача.
“За първи път вкарвам на “Армията”. Чувството е прекрасно! Всеки мечтае да вкара тук 1-2 гола и отборът му да вземе нещо. Ако бяхме загубили, щеше да е жалко. Благодаря на отбора за борбата за тази точка, която е много ценна за нас. Всички ни бяха отписали за първите два мача, но ето взехме първата си точка и дано продължим да печелим през тази година.
Разбира се, че за мен няма такова щастие да вкараш два гола на “Армията”. Чувствам се прекрасно, много ми е готино, че вкарах два гола и взехме точка. Отборът показа характер, нека не забравяме, че ни напуснаха 4-5 основни футболисти от нашия отбор. Взехме и добри играчи, но ще трябва време, за да се види стилът. Важното е, че с воля и характер взехме точка тук, тъй като малко отбори могат да го направят тук. Много се радвам!
Росен Кирилов си има нови изисквания. Работихме през подготвителния период за всичко, което иска той. Ясно е, че няма да стане от началото. Радваме се, всичко е окей, но ще има тежки моменти. Тогава пак трябва да сме мъже. Не искам да летим в облаците. Миналата година постигнахме добри мачове и стигнахме до баражния мач. За малко не ни стигна да играем ние в Лига Европа, тази година най-важното е да избегнем баражите за спасяване, всичко след това ще е успех.
Ще бъде празник за Велико Търново по време на мача с “Левски”. Дано да дойдат много фенове. Със “сините” и с ЦСКА стадион “Ивайло” е пълен. Дано да вземем три точки и да покажем на всички хора, които са ни отписвали, че футболът е да се играе и има изненади.”

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново