“Локомотив” (ГО) започна подготовка с 10 нови

Публикувано на ср, 30 юни 2021
1747 четения

С десет нови попълнения започна подготовка за първенството на Северозападната Трета лига горнооряховският “Локомотив”. Старши треньорът Марин Байчев ще може да разчита на опитни футболисти във всички линии около които да израстват юношите на клуба. Преди първата тренировка отборът получи подкрепа от група фенове, които бяха дошли на градския стадион да видят тима и аплодираха играчите и новото треньорско ръководство.
Сериозна група футболисти идва в Горна Оряховица от “Павликени” – това са вратарят Ивайло Петков, Александър Узунов, Никола Какамъков и Ивайло Велчев. Явор Генчев и Георги Колев се присъединяват към локомотивци след престой в “Академик” (Свищов), а собственият кадър Станимир Андреев се завръща от “Севлиево”. Защитникът Илиян Илиев доскоро бе част от “Локомотив” (Дряново), а нападателят Димитър Байдаков бе голмайстор на дублиращия тим на “Етър ВТ” през последния сезон. По-малко познато име в региона е централният бранител Али Ахмед, студент във ВТУ, от школата на “Несебър”.
В родния клуб остава Янеслав Цачев, който бе на проби в “Славия”. Локомотивци ще водят подготовка на градския стадион и на терена в Захарни заводи, а от август се надяват да ползват и презасетия отново терен в Долна Оряховица. Първата контрола е на 10 юли срещу “Етър-2”.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново