“Локомотив” (ГО) загуби и в Левски, вече е четвърти

Публикувано на пн, 15 Ное. 2021
194 четения

Горнооряховският “Локомотив” допусна загуба при гостуването си в гр. Левски на едноименния отбор и слезе на четвърто място в Северозападната Трета лига. Последното гостуване на отбора за тази календарна година бе изгледано от доста фенове, дошли с влака до Левски. Футболистите обаче с нищо не зарадваха мръзнещите си привърженици.
Тихомир Тодоров беше най-съобразителен при разбъркване пред вратата на Ивайло Петков и донесе победата за домакините с попадение в 43-та минута. Мачът започна с натиск на “железничарите”. След 20-ата минута левскарите изравниха играта и стигнаха до гола.
През второто полувреме гостите тотално владееха топката, но без някаква градивна идея как да завършат атаката, така и не създадоха реална голова ситуация. Най-близо до гола беше Янислав Цачев в 80-ата минута. Дори и тогава ставаше дума за удар от извън границите на наказателното поле, който вратарят успя да избие. Леон Илиев пък пропусна да вкара второ попадение за “Левски-2007”.
Лидерът “Спартак” (Плевен) си взе своя мач и продължава да води убедително. “Севлиево” също добави три точки и излезе на второ място. “Локо” е на 6 точки след плевенчани и на 3 след севлиевци и има равни точки с третия “Вихър” (Славяново), но е с мач повече от всички в челната петица и в следващия кръг почива.
“Локомотив” (ГО): Ивайло Петков, Никола Какамъков, Али Ахмед, Ивайло Велчев, Стефан Иванов, Александър Узунов, Емил Копаранов, Тодор Бакърджиев, Димитър Байдаков, Георги Колев, Янислав Цачев.

Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново