“Локомотив” (ГО): “Не трябва да правим повече грешки, всяка ще бъде фатална”

Публикувано на ср, 22 апр. 2015
154 четения

Днешният мач с “Добруджа” ще събира средства за майката на Рашков

“Локомотив” (ГО) приема днес “Добруджа”(Добрич) в мач от 24-ия междинен кръг на “Б” група. Двубоят е от 17:00 ч. с главен съдия Борислав Колев и асистенти Стоян Владимиров и Красимир Манолов. Делегат на БФС е Нели Лозева от В. Търново, а съдийски наблюдател – Николай Рангелов от Монтана.
Битката отново ще бъде изключително важна за бъдещото на отбора, който слезе на трето място след издънките си в последните два кръга. На всичко отгоре се натрупаха и кадрови проблеми – Атанас Фиданин е наказан, Мариян Иванов и Йордан Апостолов – контузени, а и Денислав Мицаков играе с травма.
“Остават седем кръга, ще се разиграват 21 точки. Място за отстъпление няма, с футболистите, с които разполагаме, ще мъчим да вземем максималния брой точки. Оттук нататък не бива да правим грешки, защото всяка ще бъде фатална. Излизаме за победа. За функционалното състояние на футболистите си не се притеснявам, ще играем с това, което разполагаме, и вярвам, че ще успеем”, заяви старши треньорът Сашо Ангелов.
Парите, събрани от билетите за домакинския мач срещу “Добруджа”, ще бъдат дарени за лечението на майката на вратаря Радослав Рашков, която се бори с рак на лимфните възли и се нуждае от спешна операция в турска клиника. Исканата сума е непосилна за семейството на капитана на “Локо” (ГО), затова от ръководството заявиха, че ще помогнат с каквото могат. От клуба призовават всички да подкрепят благородната кауза. “Правим този жест към Радо, защото ние сме едно семейство и трябва да се подкрепяме в добро и зло. Молим всички привърженици на отбора да заповядат на стадиона в сряда, надявам се, че ще се отзоват повече хора”, заяви президентът на “Локомотив” Бончо Генчев.
Благотворителната кампания в подкрепа на Илиянка Иванова стартира миналата сряда по време на домакинския мач с “Верея”. Тогава “черно-белите” футболисти излязоха на стадион “Локомотив” с бели тениски с надпис “Радо, ние сме с теб”. Желаещите да подкрепят благородната кауза могат да го направят и като преведат пари по банкова сметка в “Сибанк” – Илиянка Нотева Иванова.
BG47BUIB98881034575800 – лева и BG29BUIB9888143457800 – в евро.
Анатоли ПЕТРОВ 

loading...
Пътни строежи - Велико Търново