“Локомотив” (ГО) се размина с “А” група

Публикувано на пн, 25 май 2015
209 четения

Горнооряховският “Локомотив” се размина с “А” група и най-вероятно ще завърши на третото място в класирането. В решаващото си гостуване на “Бургас”, в което се нуждаеха от победа, “железничарите” водеха с 1:0 почти до края на мача, но допуснаха изравняване в добавеното време – 1:1.
Горнооряховци започнаха по-добре мача и още в 4-ата минута Балъков открадна топката, но би в аут. После пък Любо Генчев напредна отдясно и също би до гредата. В 10-ата минута Юлиан Ненов откри за гостите – 0:1. После силите се поизравниха и Манев от домакините направи два пропуска.
В 34-ата минута Любенов от домакините отправи шут, но Митев плонжира и улови топката, а удари на Рачев, Любенов и Мечев минаха покрай вратата. В 80-ата минута Смирнов можеше да реши мача с второ попадение за “железничарите”. Най-чистото попадение за домакините пък бе в 86-ата минута, когато Симеон Мечев стреля на сантиметри от гредата. Този резултат се запази чак до даденото 4-минутно продължение, когато резервата Димитър Георгиев изравни за крайното 1:1.
По същото време водачът “Монтана” също не спази заканите си да играе феърплей и да победи “Пирин”, въпреки че треньорът Ферарио Спасов залагаше “целия си авторитет”. Мачът в Монтана завърши – 0:0, и след края на срещата двата тима се поздравяваха за влизането си в елита. До края има още един мач, но “Локо” (ГО) изостава с 2 т. на “Пирин”, който приема у дома “Бургас” и се нуждае поне от реми, за да узакони влизането си.
“Локо” (ГО): Митев, Мицаков, Харизанов, Димитров (61 Карапетров), Михайлов, Фиданин, Л. Генчев, Балъков, Ненов (75 Н. Иванов), Смирнов, Трифонов.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново