“Локомотив” (ГО) се раздели с Н. Иванов, Камберов и Савов

Публикувано на вт, 26 ян. 2016
414 четения

Локомотивци играят утре в Казанлък срещу “Розова долина”. сн. Даниел ЙОРДАНОВ

С трима свои досегашни футболисти се раздели “Локомотив” (ГО). Това са Николай Иванов, Сава Савов и Емил Камберов, а като се добави тръгналият си Мартин Райнов, който в крайна сметка подписа договор с “Локомотив” (Пд), бройката става четирима.
Както беше анонсирал старши треньорът Сашо Ангелов, всички промени са в офанзивен план.
Централният нападател Николай Иванов най-вероятно ще продължи кариерата си в “Академик” (Свищов), взетият под наем Емил Камберов се прибра в родния си клуб “Ботев” (Пловдив). Привлеченият от ЦСКА Сава Савов пък замина за Несебър. Нито един от тях не бе ползван в първата контрола с “Ботев” (Гълъбово).
На тяхно място дойдоха Ерик Почански, Димитър Алексиев и Симеон Мечев, които оставиха добри първи впечатления. Очаква се тази седмица да има още освободени играчи, но това зависи от привличането на нови играчи.
Утре горнооряховци играят втората си контрола от предсезонната подготовка – в Казанлък срещу местния “Розова долина”, мачът е от 14:00 ч.
Смяна има и в треньорския щаб на юношите старша възраст, които играят в националната U19 група. Старши треньорът Илия Пендов е освободен, а подготовката се води от Мирослав Гавазов, Лъчезар Русев и треньора на вратарите Даниел Захариев.
Локомотивци зимуват на последно място в класирането със скромния актив от 2 точки. Първенството на групата се подновява на 26-27 февруари.
Анатоли ПЕТРОВ

loading...
Пътни строежи - Велико Търново